Vegetariánská kuchařka : vegetariánství v teorii a v praxi : 300 receptů /

Kuchařka informuje o bezmasité stravě, o složení potravin a jejich správné kombinaci.

Hlavní autor: Červený, Karel, 1957-
Další autoři: Červená, Drahomíra, 1959-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Bratislava : Práca, 1991
Vydání: 1. vyd.
Edice: Knižnica praktických príručiek Práce
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kuchařka informuje o bezmasité stravě, o složení potravin a jejich správné kombinaci.
Popis jednotky: Přeloženo ze slovenštiny
Fyzický popis: 200 s. : barev. il. ; 30 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 8070942568